Ολοκαίνουργια Ferrari με 420 χλμ κατέληξε σε μάντρα με τρακαρισμένα

Gazzetta team
Ολοκαίνουργια Ferrari με 420 χλμ κατέληξε σε μάντρα με τρακαρισμένα
Δύσκολο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για αυτή τη Ferrari F12 Berlinetta, καθώς βανδαλίστηκε τόσο, που χρειάζεται πάρα πολλά λεφτά ώστε να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση.

Στο σφυρί θα βγει αυτή η ολοκαίνουργια Ferrari, που βρίσκεται σε μια μάντρα τρακαρισμένων αυτοκινήτων στο Τέξας. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονται γύρω της, αυτή δεν έχει τρακάρει, βανδαλίστηκε όμως πολύ άσχημα με αποτέλεσμα πολλά μέρη του αμαξώματος να καταστραφούν. Φτερά, καπό, προφυλακτήρες, τζάμια, όλα έχουν και από μια... υπογραφή βανδαλισμού και με δεδομένο τις τιμές της Ferrari, θα χρειαστεί αρκετά λεφτά για να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση όποιος το αγοράσει.

Το καλό, είναι ότι θα πάρει ένα αυτοκίνητο με μόλις 420 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και μετά θα έχει μια καινούργια F12 Berlinetta! Μετά από τις ζημιές, η ασφαλιστική εταιρεία του πρώτου ιδιοκτήτη την πήρε και ανέλαβε τα υπόλοιπα. Δεν γνωρίζουμε γιατί αποφάσισε να μη τη φτιάξει και θέλει να την πουλήσει. Πάντως, η τιμή της είναι στις 550.000 δολάρια, για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά. Εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6.3 λίτρων, που αποδίδει 740 ίππους και 690 Nm ροπής. Ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ./ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα και φτάνει έως και τα 340 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!