Αποκάλυψη τώρα για το εκρηκτικό Toyota GR Yaris! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Αποκάλυψη τώρα για το εκρηκτικό Toyota GR Yaris! 
Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του ισχυρότερου Yaris όλων των εποχών ανέβηκαν στο διαδίκτυο και μας αποκαλύπτουν ένα άκρως εντυπωσιακό αυτοκίνητο!

Το νέο Toyota Yaris θα αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου μια «σοβαρή» γρήγορη έκδοση. Το όνομα Yaris GR-4 έδωσε στη θέση του στο GR Yaris και μιλάμε για ένα πανέμορφο, άκρως επιθετικό τρίθυρο μοντέλο που βροντοφωνάζει από μακριά το αγωνιστικό του DNA! Οι περισσότεροι κατασκευαστές στην κατηγορία έχουν απαρνηθεί τις τρίθυρες εκδόσεις, οπότε μας κάνει εντύπωση που η συντηρητική σε αυτά τα θέματα Toyota, εξέλιξε ένα ακόμη αμάξωμα για το supermini της και η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός του είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακός.

Μπροστά, η τεράστια εισαγωγή αέρα δίνει ψύξη στον τούρμπο κινητήρα, υπάρχουν δύο ακόμη εισαγωγές στις άκρες του προφυλακτήρα για την ψύξη των φρένων και ένα επιθετικό «ύφος» από τα φωτιστικά σώματα με τη λεπτή μάσκα. Στο πλάι μοιάζει σαν να έχει πάρει... αναβολικά. Τα φτερά έχουν φουσκώσει υπερβολικά, το μετατρόχιο δείχνει αυξημένο σε σχέση με τα υπόλοιπα Yaris και πίσω, η διπλή απόληξη της εξάτμισης μαζί με τον διαχύτη δημιουργούν το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Toyota έβαλε τα δυνατά της για το νέο σπορ Yaris και μέσα από τη σχεδίασή του, δείχνει με την πρώτη ματιά τη διαφορετικότητά του. Ξέρουμε ήδη ότι θα έχει σύστημα τετρακίνησης, το μοναδικό στην κατηγορία σήμερα και ότι θα είναι τούρμπο, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Στις αρχές Ιανουαρίου, η Toyota ανακοίνωσε ότι θα το αποκαλύψει και επίσημα, οπότε περιμένουμε για να μάθουμε περισσότερα τότε! Ελπίζουμε, να αποφασίσουν να το φέρουν και στην Ευρώπη...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!