Το αυτοκίνητο της χρονιάς 2020 στο νέο τεύχος inMotion

Γιώργος Βαρίνος
Το αυτοκίνητο της χρονιάς 2020 στο νέο τεύχος inMotion
Στο νέο τεύχος inMotion by gazzetta αναλύουμε το ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2020, το νέο Peugeot 208, οδηγούμε σε Ελλάδα και εξωτερικό τα πιο καυτά νέο μοντέλα και πραγματοποιούμε ρεπορτάζ για θέματα που θα συζητηθούν.

Στο καλύτερο inMotion που δημιουργήσαμε ποτέ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις σημαντικές ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φυσικά, ταξιδεύοντας συνεχώς στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, έχουμε τη δυνατότητα να οδηγούμε πρώτοι και να σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά νέα μοντέλα. Όπως την πολυτελή αλλά και εξαιρετικά ευρύχωρη νέα Mercedes GLB, αλλά και το ανανεωμένο, δυναμικό και μοναδικά οικονομικό Toyota C-HR. Παράλληλα, ως εκλέκτορες και οι ίδιοι του "Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020" για την Ελλάδα, βάζουμε στο μικροσκόπιο το νέο Peugeot 208 που κέρδισε τον τίτλο. Ταυτόχρονα, παρουσιάζουμε τους υπόλοιπους 9 φιναλίστ του θεσμού, που έδωσαν σκληρή μάχη μεταξύ τους. Με το γκάζι στο πάτωμα απολαμβάνουμε την οδήγηση της νέας Mercedes A35 AMG και ταυτόχρονα την άνεση, την ποιότητα και την ασφάλεια του νέου Renault Clio, που προλειαίνεται για ένα από τα best seller της ελληνικής αγοράς.

Αφού χαλαρώσουμε στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου από το μέλλον, του ηλεκτρικού e-Golf, σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα στοιχείο του αυτοκινήτου του μέλλοντος, που μάλλον θα αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο κάθε αυτοκινήτου: τα ηλεκτρικά scooter. Φυσικά δεν αφήνουμε καμία πληροφορία που αφορά την F1 δίχως ανάλυση, ενώ δεν παραλείπουμε να εξασκήσουμε και τα αντανακλαστικά μας, με την οδήγηση δύο εξαιρετικών μοτοσικλετών, της CF Moto 250 NK και της Yamaha Tenere 700. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε το inMotion 60 τόσο πολύ, όσο και εμείς όταν το δημιουργούσαμε. Καλή ανάγνωση.

Διαβάστε το τεύχος εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!