Fiat Panda φυσικού αερίου και City Cross με 11.990 ευρώ

Gazzetta team
Fiat Panda φυσικού αερίου και City Cross με 11.990 ευρώ
Το δημοφιλές μικρό της ιταλικής εταιρείας έχει νέα πιο χαμηλή τιμή, είτε ως εντυπωσιακό City Cross είτε ως εξαιρετικά οικονομικό CNG.

Η Fiat προσφέρει τώρα δύο από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις του Panda, την έκδοση CNG (φυσικό αέριο) και την έκδοση City Cross (SUV look) με σημαντικές εκπτώσεις, που καθιστούν την προτεινόμενη λιανική τιμή ιδιαίτερα συμφέρουσα στα 11.990 ευρώ. Ταυτόχρονα και οι δύο εκδόσεις, καλύπτονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Με αυτό τον τρόπο ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Panda που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, επιλέγοντας ανάμεσα στην απόλυτη οικονομία καυσίμου, ή το ξεχωριστό στιλ ενός SUV πόλης.

Με έμφαση στην οικονομία καυσίμου, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει 100 χλμ με μόλις 3 ευρώ, το Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της Fiat, η οποία αποτελεί τον πρώτο και πιο πετυχημένο κατασκευαστή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων CNG στην Ευρώπη. Παράλληλα με το δοχείο των 12 κιλών φυσικού αερίου, το Panda CNG εφοδιάζεται και με δοχείο βενζίνης 35 λίτρων, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται. Εξασφαλίζοντας παράλληλα αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ. με τη χρήση και των δύο καυσίμων.

Αντίστοιχα το City Cross βασίζεται στην παράδοση που δημιούργησε η Fiat το 1983 όταν το Panda 4x4 αποτέλεσε το πρώτο τετρακίνητο αυτοκίνητο πόλης. Η έκδοση City Cross χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σχεδιασμό των προφυλακτήρων και τα προστατευτικά πλαστικά στοιχεία, διαθέτει τον SUV χαρακτήρα της έκδοσης 4x4, αλλά με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Παράλληλα διατηρεί τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την υψηλή ευελιξία που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της οικογένειας του Fiat Panda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!