Το πιο «καυτό» Toyota Yaris όλων των εποχών έρχεται το Γενάρη

Πέτρος Σηφαλάκης
Το πιο «καυτό» Toyota Yaris όλων των εποχών έρχεται το Γενάρη
Η Toyota μόλις επιβεβαίωσε, ότι το Yaris GR-4 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Ιανουάριο του 2020.

Με πολλά γκάζια θα ξεκινήσει τη νέα δεκαετία η Toyota. Η ιαπωνική μάρκα μας είπε ότι το νέο Yaris GR-4 θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και είμαστε έτοιμοι για μια πολύ μεγάλη έκπληξη καθώς η συγκεκριμένη έκδοση, θα αλλάξει εντελώς όσα ξέρουμε για το γνωστό μας supermini! Πιο συγκεκριμένα, εκτός των εκρηκτικών επιδόσεων, θα είναι για πρώτη φορά τετρακίνητο, όπως επιβεβαιώθηκε από τη φίρμα.

Έτσι θα βάλει δύσκολα στον εδραιωμένο ανταγωνισμό, καθώς θα είναι το μοναδικό στη γρήγορη κατηγορία των supermini που θα προσφέρει κίνηση σε όλους τους τροχούς, αφού όλοι οι εκπρόσωποί της σήμερα, είναι εμπροσθιοκίνητοι. Πριν από αυτό, το Yaris GR-4 θα εμφανιστεί στις 15 Δεκέμβρη στο Japan Toyota Gazoo Racing Festival 2019, ωστόσο θα φοράει ακόμη το καμουφλάζ που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Από τον καινούργιο χρόνο θα γνωρίζουμε και τον κινητήρα που θα φοράει. Το προηγούμενο, περιορισμένης παραγωγής Yaris GRMN είχε έναν κομπρεσοράτο τετρακύλινδρο 1.800άρη, όμως περιμένουμε ότι στη νέα του γενιά, θα εξοπλίζεται με ένα τούρμπο σύνολο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!