Ο Κεν Μπλοκ οδηγεί για πρώτη φορά ηλεκτρικό αυτοκίνητο! (vids) 

Gazzetta team
Ο Κεν Μπλοκ οδηγεί για πρώτη φορά ηλεκτρικό αυτοκίνητο! (vids) 
Το νέο Ford Mustang Mach-E πέφτει στα χέρια του Κεν Μπλοκ και εξαλείφει τις αμφιβολίες που είχε ο οδηγός, για αυτού του είδους τα αυτοκίνητα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακόμη... ταμπού για τους παραδοσιακούς λάτρεις της αυτοκίνησης. Η έλλειψη κινητήρα εσωτερικής καύσης έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη ήχου και για πολλούς, το σπορ αυτοκίνητο χωρίς ήχο δεν έχει να πει τίποτα απολύτως. Ωστόσο ο Κεν Μπλοκ, δοκίμασε ένα ηλεκτρικό και φαίνεται να το διασκέδασε!

Το νέο Ford Mustang Mach-E είναι ένα ηλεκτρικό SUV που έχει διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία από τη Mustang και θέλει να περάσει τον δικό του χαρακτήρα μέσα στην γκάμα της Μπλε Οβάλ εταιρείας. Ο Μπλοκ, αρχικά ήταν σκεπτικός τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για το όνομά του και το αν θα έπρεπε να το είχαν ονομάσει Mustang ή όχι.

Οδηγώντας το όμως, σε κανονικές συνθήκες αλλά και στην πίστα, φάνηκε να αλλάζει γνώμη και να μας δείχνει ότι... υπάρχει ελπίδα και στα ηλεκτρικά! Μάλιστα είχε και διάφορους επιβάτες μέσα στο Mustang Mach-E, όπως τον Μπεν Κόλινς που παλιά είχε το ρόλο του Stig στο Top Gear του BBC, τον Μπίλι Τζόνσον, οδηγό του πρωταθλήματος NASCAR και άλλους. Μπορεί λοιπόν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, να προσφέρει οδηγική απόλαυση;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!