Μια Rolls Royce για πολύ απαιτητικούς πελάτες! (pics)

Gazzetta team
Μια Rolls Royce για πολύ απαιτητικούς πελάτες! (pics)
Αν υπάρχει κάποιος που δεν του αρκεί η πολυτέλεια, οι χώροι και το πρεστίζ που προσφέρει μια Rolls Royce, μπορεί να αγοράσει την ειδικά τροποποιημένη Phantom που πουλάει η Klassen!

Σχεδόν πάντα, βλέπουμε ότι όσο άρτιο κι αν είναι ένα προϊόν, υπάρχει κάποιος που θέλει το κάτι παραπάνω από αυτό. H Rolls Royce Phantom για παράδειγμα είναι πραγματικά η επιτομή της άνεσης, της πολυτέλειας και του κύρους, ωστόσο η Klassen φτιάχνει μια μοναδική δημιουργία, για όσους δεν συμβιβάζονται με κάτι «απλό». Η πρώτη της κίνηση είναι να μεγαλώσει το μήκος του αυτοκινήτου, που πλέον φτάνει στα 7.032 χιλιοστά!

Μιλάμε για ένα πάρα πολύ μεγάλο νούμερο, με το μεταξόνιο να είναι πλέον στα 4.822 χιλιοστά! Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, το μακρύτερο αυτοκίνητο παραγωγής είναι η Mercedes-Maybach S650 Pullman που φτάνει στα 6.499 χιλιοστά, μιλάμε δηλαδή για μισό μέτρο πιο κοντή από τη Rolls Royce! H Klassen επίσης, πρόσθεσε και θωράκιση στο αυτοκίνητο που κατασκευάζει, για μέγιστη προστασία από πυροβολισμούς, ακόμη και εκρήξεις.

Όπως καταλαβαίνουμε, η θωράκιση, μαζί με το επιπλέον μήκος θα έχει αυξήσει σημαντικά το βάρος, ωστόσο ο κινητήρας της Phantom δεν αλλάζει και παραμένει ακριβώς ο ίδιος με το αυτοκίνητο παραγωγής. Έτσι ο V12 κινητήρας με τα δύο τούρμπο των 6.75 λίτρων, συνεχίζει να αποδίδει 570 ίππους και 900 Nm ροπής, συνεπώς οι επιδόσεις της θα είναι σημαντικά υποδεέστερες από μια συμβατική Phantom.

Στο εσωτερικό, με τόσο χώρο, έχει δημιουργηθεί ένα κανονικό καθιστικό! Υπάρχει ενσωματωμένος υπολογιστής iMac της Apple, Wi-Fi, ψυγείο, τηλεόραση και ηχοσύστημα από την Bang & Olufsen. Όποιος θέλει να αγοράσει τη Rolls Royce Phantom που διαμορφώνει η Klassen, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ και να περιμένει αρκετούς μήνες για την παράδοση του αυτοκινήτου του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!