Πόσο στοιχίζει το... φτερό μιας McLaren; (vid)

Gazzetta team
Πόσο στοιχίζει το... φτερό μιας McLaren; (vid)
Ακόμη και ένα πολύ μικρής έκτασης τρακάρισμα, μπορεί να ελαφρύνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό κατά δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αν οδηγείτε μια McLaren.

Όσο ένα πολύ καλό αυτοκίνητο της «κανονικής» κατηγορίας, στοιχίζει ένα και μόνο φτερό μιας McLaren 720 S. Tα 62.000€ είναι η τιμή του ανταλλακτικού, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος της εργασίας, που σε ένα συνεργείο της McLaren μάλλον δεν θα είναι και... οικονομική. Το κόστος της φανοποιείας του εξωτικού σπορ μοντέλου, το έμαθε με τον άσχημο τρόπο ένας άνδρας που νοίκιασε μια 720 S στο Λας Βέγκας.

Βγήκε, ήπιε κάτι παραπάνω και έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου, προκαλώντας τη ζημιά που βλέπουμε στο φτερό του αυτοκινήτου. Αμέσως μόλις το έκανε, έφυγε τρέχοντας εγκαταλείποντας τη McLaren στο πάρκινγκ. Φυσικά έχει ήδη ξεκινήσει η ποινική του δίωξη, καθώς τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα στην εταιρεία ενοικίασης και σύντομα θα δεχτεί και τις συνέπειες. Αναμφίβολα θα... ξεσουρώσει γρήγορα, όταν μάθει ότι κινδυνεύει ακόμη και με ποινή φυλάκισης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!