Ένα Opel Corsa αποκλειστικά για οπαδούς της Ντόρτμουντ!

Gazzetta team
Ένα Opel Corsa αποκλειστικά για οπαδούς της Ντόρτμουντ!
Με εντυπωσιακό, κατάμαυρο παρουσιαστικό και μια φανέλα γεμάτη αυτόγραφα στο... βασικό εξοπλισμό, το συγκεκριμένο Corsa επιβάλλεται να το αγοράσει όποιος είναι φανατικός οπαδός της γερμανικής ομάδας.

Στο παρελθόν η Opel είχε παρουσιάσει ειδικές εκδόσεις του Adam και του Astra που απέδιδαν φόρο τιμής στη Ντόρτμουντ και τώρα, ήρθε η σειρά του Corsa για να αποκτήσει μια αντίστοιχη. Ονομάζεται Edition 1909, με τη χρονολογία να προέρχεται από το έτος ίδρυσης του συλλόγου και απευθύνεται ξεκάθαρα στους οπαδούς της Μπορούσια. Στο πίσω μέρος, κάτω από τη βάση της πινακίδας αναγράφεται η φράση "Borussen on the way" και η έκδοση έρχεται σε στάνταρ μαύρο χρώμα, με μαύρους τροχούς 16 ιντσών και πλούσιο εξοπλισμό.

Στο... στάνταρ πακέτο, περιλαμβάνεται μια φανέλα της ομάδας με το όνομα και τον αριθμό του παίκτη που θέλει ο αγοραστής και υπογραφές από όλη την ομάδα. Παράλληλα, παίρνουν δώρο εισιτήρια για αγώνες και μια δωρεάν ξενάγηση στο γήπεδο! Σύμφωνα με την Opel, το Corsa Edition 1909 που θα μαγέψει τους φίλους της Ντόρτμουντ, θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με τον τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων με 100 ίππους και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!