Η πίστα του Νίρμπουργκρινγκ γίνεται Monopoly! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Η πίστα του Νίρμπουργκρινγκ γίνεται Monopoly! 
Η καλύτερη βερσιόν της Monopoly για τους φίλους του αυτοκινήτου, αλλά και των αγώνων έφτασε, με τη φημισμένη γερμανική πίστα να φέρνει την... πράσινη κόλαση στο τραπέζι μας!

Η Monopoly έχει απασχολήσει τις περισσότερες παρέες για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού, ενώ έχει... χαλάσει και φιλίες με τον έντονο ανταγωνισμό που προκαλεί! Τώρα, προστίθεται και η πίστα του Νίρμπουργκρινγκ σε αυτή, ώστε οι φίλοι του αυτοκινήτου να ταυτιστούν ακόμη περισσότερο με την ίσως πιο ξακουστή πίστα σε όλο τον κόσμο! Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ξέρουμε και από τις άλλες εκδόσεις του επιτραπέζιου.

Εννοείται ότι σε κάθε κουτί υπάρχει και μια από τις πιο γνωστές στροφές της πίστας, καθώς όλες έχουν την ονομασία τους, ενώ όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, κατασκευάζονται στη Γερμανία, ειδικά για τη συγκεκριμένη Monopoly. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός τρόπος να την αγοράσει κάποιος είναι μέσα από το e-shop της πίστας του Νίρμπουργκρινγκ, σε τιμή 44,95€ χωρίς τα έξοδα αποστολής. Έρχονται Χριστούγεννα, οπότε ετοιμαστείτε για ατέλειωτες κόντρες στην Καρουζέλ και την Άρεμπεργκ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!