Η Rolls Royce του Drake δεν μοιάζει με καμία άλλη (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Rolls Royce του Drake δεν μοιάζει με καμία άλλη (pics & vid) 
Ένα μοναδικό αμάξι, μαζί με ένα ολόχρυσο, ανεκτίμητης αξίας σήμα στην κορυφή του καπό (που μπορεί να ξεπερνά σε κόστος τη Rolls Royce), αγόρασε ο Drake!

Οι μισοί λένε ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν γούστο και οι άλλοι μισοί, ότι το γούστο στο εμφανισιακό κομμάτι είναι υποκειμενικό. Με όποια από τις δύο «ομάδες» κι αν τάσσεστε, το μόνο που μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι ότι η Rolls Royce των φωτογραφιών, είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Η Phantom είναι έτσι κι αλλιώς ένα μοντέλο που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες΄ το γάλα, πόσο μάλλον αν τους συνδυασμούς χρωμάτων, τους προφυλακτήρες και τις ζάντες τα έχει επιμεληθεί ο γνωστός (για τις υπερβολές του) οίκος Mansory.

Το πιο ξεχωριστό σημείο ωστόσο, βρίσκεται στην κορυφή του καπό. Οι Rolls Royce έχουν ένα αναδυόμενο σήμα, που αν το αγγίξεις αποθηκεύεται αμέσως μέσα στο αυτοκίνητο για να αποφευχθεί η κλοπή του. Είναι γνωστό ως "Spirit of Ecstasy" (το πνεύμα της έκστασης) και απεικονίζει μια φτερωτή γυναίκα, με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να συνοδεύει την παράδοση! Ο Drake όμως, αποφάσισε να καταργήσει το "Spirit of Ecstasy" και να βάλει στη θέση του μια... κουκουβάγια! Μια ολόχρυση κουκουβάγια ωστόσο, διακοσμημένη με πολύτιμους λίθους, η τιμή της οποίας δεν μπορεί να εκτιμηθεί και πολλοί γνώστες, λένε ότι ενδέχεται να ξεπερνά σε αξία και τη Rolls Royce!

Εννοείται ότι πατά πάνω στον αρχικό μηχανισμό και κρύβεται μέσα στο αυτοκίνητο στην παραμικρή επαφή. Ο Drake αν και ίσως υπερέβαλλε αυτή τη φορά, έχει γενικότερα γούστο στο αυτοκίνητο και έχει υπάρξει (ή είναι ακόμη) ιδιοκτήτης πολλών φανταστικών μοντέλων. LaFerrari, Bugatti Veyron, Bentley Continental, Lamborghini Aventador Roadster, McLaren 675LT, Mercedes-Benz SLR McLaren, Maybach 62 S, Mercedes-Maybach Pullman και μια Lamborghini Gallardo είναι μερικά παραδείγματα, ενώ έχει αγοράσει και μια Mercedes-Maybach G650 Landaulet, μια από τις μόλις 80 που κατασκευάστηκαν συνολικά.

One of One Exclusively made for @champagnepapi Design and bespoke by @tonybet @drivingemotionstoronto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Bet (@tonybet) στις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!