Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Space Star (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Space Star (pics) 
H ιαπωνική μάρκα αναβάθμισε το μικρό της μοντέλο και πλέον δείχνει πιο σύγχρονο, με ομορφότερη εμφάνιση και εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας.

H Mitsubishi συνεχίζει τις κινήσεις εκσυγχρονισμού της γκάμας της και μας δείχνει το αναβαθμισμένο Space Star. To μικρό μοντέλο διατηρεί τους βασικούς σχεδιαστικούς πυλώνες της προηγούμενης γενιάς του, ωστόσο έχει εξελιχθεί αρκετά και πλέον έχει δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση. Τα φωτιστικά σώματα συνδέονται αρμονικά με τη γρίλια και ο προφυλακτήρας ενσωματώνει χρωμιωμένα διακοσμητικά σε σχήμα μπούμερανγκ δίνοντας έναν αέρα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της Mitsubishi. Πίσω, οι διαφορές είναι λιγότερες.

Τα φωτιστικά σώματα κλέβουν και πάλι την παράσταση, είναι τεχνολογίας LED και ο προφυλακτήρας έχει πιο άγριο σχεδιασμό με έντονες ακμές στις δύο άκρες του. Γνώριμη είναι και η εικόνα του εσωτερικού, όμως πλέον υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, που απουσίαζε από το απερχόμενο Space Star. Έχει διαγώνιο επτά ιντσών και ενσωματώνει συστήματα Apple CarPlay και Android Auto. To τιμόνι είναι πολλαπλών λειτουργιών και το μοτίβο στον πίνακα οργάνων είναι παρόμοιο με πριν. Για την ώρα, η Mitsubishi δεν μας έχει επιβεβαιώσει τους κινητήρες που θα βρίσκονται κάτω από το καπό του Space Star.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!