Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς βγήκε το Mazda3 

Πέτρος Σηφαλάκης
Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς βγήκε το Mazda3 
Την προτίμηση των γυναικών κερδίζει το μικρομεσαίο μοντέλο της Mazda, το οποίο έχει την εμφάνιση, την ασφάλεια, την οικολογία και τη σχέση τιμής/αξίας για να πρωταγωνιστήσει.

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου ανά τον κόσμο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν δημιουργήσει ένα νέο θεσμό, με τον οποίο εκλέγουν και το δικό τους αυτοκίνητο της χρονιάς! Για φέτος, ο νικητής, που παίρνει τον τίτλο του «Γυναικείου Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2019, είναι το Mazda3. Οι εκλέκτορες εξετάζουν τα μοντέλα σε διάφορους τομείς, όπως την εμφάνιση, την τεχνολογία, την ασφάλεια, το οικολογικό τους αποτύπωμα, την πρακτικότητα και τη σχέση τιμής/αξίας και στο τέλος, βγαίνει μια λίστα τεσσάρων μοντέλων, όπου ένα από αυτά, κερδίζει.

Το Mazda3 επικράτησε έναντι σε πολύ ισχυρούς και εντυπωσιακούς αντιπάλους, όπως το Audi e-tron, το Tesla Model 3 και τη νέα BMW Σειρά 3. Στους υπόλοιπους τίτλους που απονέμουν, σημειώνουμε ότι το KIA XCeed πήρε το «στέμμα» του «Γυναικείου Αστικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς», το ηλεκτρικό KIA Soul πήρε τον τίτλο του «Γυναικείου Πράσινου Αυτοκινήτου της Χρονιάς» και τα BMW Σειρά 8, Porsche 911 και Range Rover Evoque κέρδισαν τις κατηγορίες «Γυναικείο Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς», «Γυναικείο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς» και «Γυναικείο SUV της Χρονιάς» αντίστοιχα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!