Μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου: Εσύ θα την επέλεγες;

Gazzetta team
Μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου: Εσύ θα την επέλεγες;
Η νέα προσφορά της Budget είναι εδώ και έχει τη λύση για όλους: Μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου από μόλις €7,30 την ημέρα*!

Όλοι θέλουμε να βγει ο μήνας σωστά με τα χρήματα που έχουμε budgetάρει. Οι περισσότεροι δεν το πετυχαίνουμε. Δεν πειράζει. Αν ανήκεις κι εσύ στην ομάδα μας, μη σε παίρνει από κάτω. Δεν είναι εύκολο πράγμα να συντηρείς σπίτι, να βγαίνεις για ποτό κάθε βδομάδα και να πληρώνεις και τη δόση του γυμναστηρίου. Για τα περισσότερα δεν έχουμε λύση, αλλά για να καταφέρεις να οδηγείς το αυτοκίνητο που τόσο θέλεις, έχουμε βρει το πιο καλό deal. Μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου.

Θέλεις, λοιπόν, να έχεις κι εσύ αυτοκίνητο και να κυκλοφορείς σαν κύριος στην πόλη; Βαρέθηκες να μην έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, να ζητάς χάρη καθημερινά από τους γονείς σου να σε πετάξουν κάπου και να φτάνεις στη δουλειά μετά από μία ώρα; Ακόμη και αν δεν είσαι σε αυτή τη φάση του φοιτητή ή του νέου εργαζόμενου και είσαι επαγγελματίας που ψάχνει αυτοκίνητο όποτε το χρειάζεται για τις εταιρικές του ανάγκες, η προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου με το μήνα από την Budget σε αφορά.

Από μόλις €7,30 την ημέρα* επιλέγεις ανάμεσα σε 6 κατηγορίες αυτοκινήτων με διαφορετική τιμή για κάθε μία και έχεις αυτοκίνητο για ελάχιστο χρονικό διάστημα 1 μήνα. Ποια αυτοκίνητα μπορείς να οδηγήσεις, ενδεικτικά; Toyota Aygo, Opel Corsa, Suzuki Swift, Citroen C4, Jeep Renegade, Nissan Qashqai και τα παρόμοιά τους σε κάθε κατηγορία.

Η προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου με το μήνα ακολουθείται και από προνόμια, αφού περιλαμβάνει: ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους, ασφάλεια κλοπής και μικτή ασφάλεια με τις ισχύουσες απαλλαγές, τέλη κυκλοφορίας, οδική βοήθεια όλο το 24ωρο, συντήρηση του αυτοκινήτου αλλά και αντικατάσταση αυτοκινήτου εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης.

Αν είσαι κι εσύ έτοιμος για τη νέα οδηγική εμπειρία που θα σου λύσει τα χέρια και θα σου σώσει το budget, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: κάνε σήμερα το αίτημά σου και διάλεξε την προσφορά μηνιαίας ενοικίασης αυτοκινήτου Budget Max.

Και καλές βόλτες!

*Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!