Από 21.270€ το ανανεωμένο Toyota C-HR στην Ελλάδα 

Πέτρος Σηφαλάκης
Από 21.270€ το ανανεωμένο Toyota C-HR στην Ελλάδα 
Το μικρό SUV της Toyota ανανεώθηκε στα σημεία και επιστρέφει στην ελληνική αγορά, με την επίσημη εισαγωγική εταιρεία να μας ανακοινώνει τις τιμές του.

Το Toyota C-HR είναι ένα μικρό και πολύ στιλάτο SUV που μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά του. Μετά από χρόνια στην αγορά, συνεχίζει να ξεχωρίζει, ωστόσο η Toyota αποφάσισε να το φρεσκάρει ελαφρώς ώστε να παραμείνει στην επικαιρότητα και να διατηρήσει τη διαφορετική του ταυτότητα. Ο προφυλακτήρας εμπρός ανασχεδιάστηκε και οι εισαγωγές αέρα μεγάλωσαν, τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, είναι επίσης νέα, ενώ στο πίσω μέρος προστέθηκε και μια διακριτική αεροτομή, μαζί με χρωμιωμένα διακοσμητικά ένθετα.

Ο τούρμπο βενζινοκινητήρας των 1.2 λίτρων με τους 116 ίππους συνεχίζει να διατίθεται, όπως και το υβριδικό σύνολο με τον ατμοσφαιρικό 1.800άρη και τους 122 ίππους. Το νέο, εντοπίζεται στην κορυφή της γκάμας με το υβριδικό σύνολο των 2.0 λίτρων που αποδίδει 184 άλογα. Παράλληλα το εσωτερικό του ανανεωμένου C-HR έχει καλύτερη ηχομόνωση και δέχτηκε update στο σύστημα πολυμέσων που πλέον υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Οι τιμές ξεκινούν από τις 21.270€ για το 1.2T και το υβριδικό των 1.8 λίτρων, ξεκινά από τις 24.070€. Η κορυφαία έκδοση με τον κινητήρα 2.0 λίτρων και τους 184 ίππους ξεκινά από τις 29.050€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!