Η Volkswagen ετοιμάζει την τέλεια μίξη SUV με αυτοκίνητο τουρισμού 

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Volkswagen ετοιμάζει την τέλεια μίξη SUV με αυτοκίνητο τουρισμού 
Στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η γερμανική μάρκα θα μας δείξει το νέο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας ID, το οποίο θα είναι ένα εντυπωσιακό υβρίδιο μεταξύ SUV και μεγάλου GT μοντέλου.

To Volkswagen ID Space Vizzion concept ετοιμάζεται να καθηλώσει στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, όπου και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά. Πρόκειται για το έβδομο μέλος της συνεχώς αναπτυσσόμενης οικογένειας ID που λανσάρει η Volkswagen και σύμφωνα με την ίδια τη φίρμα, μιλάμε για «ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τέλεια τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά ενός Gran Turismo αυτοκινήτου με την ευρυχωρία που προσφέρει ένα SUV».

Με βάση την εικόνα του, είναι ένα εντυπωσιακό και με σπορ σχεδιασμό station wagon που προφανώς, θα έχει μια ικανή απόσταση από το έδαφος για να μπορεί να πάρει και τον τίτλο του SUV. Για την ώρα δεν ξέρουμε τίποτα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, εκτός της αυτονομίας, η οποία θα φτάνει στα 482 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, σύμφωνα με τη μάρκα. Από τα σκίτσα που μας έδωσαν, βλέπουμε ότι στο εσωτερικό έχει υιοθετηθεί μια σχεδιαστική λογική πολύ κοντά στου Tesla Model 3, με φουτουριστική εικόνα χωρίς παραδοσιακή κονσόλα και κουμπιά. Αιχμή του δόρατος είναι η τεράστια, κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!