Το Toyota C-HR βάζει τα «αθλητικά» του (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Toyota C-HR βάζει τα «αθλητικά» του (pics & vid) 
Η νέα έκδοση GR Sport του C-HR αναδεικνύει στο έπακρο τον σπορ χαρακτήρα που κρύβει το C-HR και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Πολύ πρόσφατα η Toyota μας παρουσίασε το ελαφρώς ανανεωμένο C-HR και τώρα, το βλέπουμε σε μια νέα, πιο σπορ έκδοσή του. Το κόμπακτ SUV της ιαπωνικής φίρμας έχει έτσι κι αλλιώς δυναμική σχεδίαση και στην έκδοση GR Sport αναδεικνύεται περίτρανα, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Η σχεδίαση τελικά, είναι πολύ όμορφη, με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες που έχουν «άγρια» εμφάνιση, τη μεγάλη εισαγωγή αέρα εμπρός, τις πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών και τα νέα πλαϊνά. Η Gazoo Racing έχει προσφέρει επίσης νέα σπορ ανάρτηση, τιμόνι καλύτερο σε αίσθηση και απόκριση, νέο σύστημα πέδησης και ακόμη πιο ενισχυμένο πλαίσιο.

Πάντως, μην περιμένετε διαφορές στους κινητήρες. Η έκδοση GR Sport είναι διαθέσιμη με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων με τους 116 ίππους και με την υβριδική έκδοση των 1.8 λίτρων με τους 122 ίππους. Στην πρώτη περίπτωση, έχουμε εξάρι χειροκίνητο σασμάν και στη δεύτερη, αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουμε αμέσως το πολύ όμορφο τιμόνι της Gazoo Racing, τα σπορ καθίσματα και τα πεντάλ αλουμινίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!