Απόλαυση η οδήγηση ενός ηλεκτρικού μοντέλου της Ford (vid)

Gazzetta team
Απόλαυση η οδήγηση ενός ηλεκτρικού μοντέλου της Ford (vid)
Η Ford δεν ξεχνάει την «τέχνη» της και φροντίζει τα νέα, ηλεκτρικά μοντέλα της να παραμείνουν τόσο ενδιαφέροντα οδηγικά, όσο και τα βενζινοκίνητα σημερινά της.

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα των Ford, ανέκαθεν, ήταν η πολύ ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά τους. Πρόκειται για μοντέλα που απολαμβάνεις να τα οδηγείς και βέβαια, μιλάμε για τις «απλές» εκδόσεις, όχι για τα ST και RS που είναι απλώς κορυφαία! Αυτό, δεν θα αλλάξει ούτε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Πολλοί είναι οι μύθοι που «περιτριγυρίζουν» τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πέραν εκείνου που αφορά στην περιορισμένη αυτονομία τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα σύγχρονα ΕVs είναι λιγότερο απολαυστικά στην οδήγηση σε σχέση με τα συμβατικά – και σε συγκεκριμένες μάλιστα συνθήκες, όπως η οδήγηση σε χιόνι ή πάγο, λιγότερο αποτελεσματικά.

Είναι όμως έτσι; Τους μύθους αυτούς έρχεται να καταρρίψει η Ford με το νέο - εμπνευσμένο από την Mustang - ηλεκτρικό SUV της, το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη κιόλας χρονιά εξασφαλίζοντας κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και καταιγιστικές επιδόσεις σε συνδυασμό με αυτονομία άνω των 600 χλμ. Παρακάτω ακολουθεί ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου SUV, που μας αποδεικνύει ότι η Ford δεν σκοπεύει να αλλάξει τη φιλοσοφία της για το fun to drive των αυτοκινήτων της!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!