H Toyota εμπλουτίζει το RAV4 με Plug-In Hybrid έκδοση 

Πέτρος Σηφαλάκης
H Toyota εμπλουτίζει το RAV4 με Plug-In Hybrid έκδοση 
Νέα επαναφορτιζόμενη υβριδική εκδοχή θα αποκτήσει το RAV4 της Toyota, έχοντας παράλληλα τη μεγαλύτερη ισχύ που έχουμε δει ποτέ στο ιαπωνικό SUV.

Ακόμη μια προσθήκη θα γίνει στην γκάμα του RAV4 από την Toyota. Το ενδιαφέρον μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή θα διατίθεται σε λίγο καιρό σε Plug-In Hybrid έκδοση και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην έκθεση του Λος Άντζελες, στις 20 Νοεμβρίου. Η Toyota δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει ότι το επαναφορτιζόμενο υβριδικό RAV4 θα είναι το ισχυρότερο που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία του μοντέλου.

Αυτό σημαίνει ότι θα αποδίδει περισσότερους από 222 ίππους, που έχει η σημερινή κορυφαία έκδοση, χωρίς ωστόσο ακόμη να γνωρίζουμε ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά. Όπως μπορούμε να δούμε από την επίσημη φωτογραφία, το RAV4 Plug-In Hybrid έχει ελαφρώς ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα με διαφορετικό προφυλακτήρα και ένα νέο κόκκινο χρώμα. Περισσότερα, όπως ηλεκτρική αυτονομία, απόδοση, εξοπλισμός και λοιπά, θα μάθουμε με την παρουσίαση του αυτοκινήτου στις 20 Νοέμβρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!