Έρχεται νέα ηλεκτρική και τετραθέσια Lamborghini 

Πέτρος Σηφαλάκης
Έρχεται νέα ηλεκτρική και τετραθέσια Lamborghini 
Μετά την παρουσίαση του πρώτου τους πραγματικού SUV, οι άνθρωποι της Lamborghini θέλουν να φέρουν στο φως ακόμη ένα «ανατρεπτικό» για τη φίρμα μοντέλο!

Σε διάφορες σκέψεις βρίσκεται η Lamborghini, η οποία είναι φανερό ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο κύμα αλλαγών που προήλθε από τις τάσεις της εποχής. Πλέον τα SUV και η ηλεκτροκίνηση είναι τα trends και η ιταλική φίρμα δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει. Μετά την Urus λοιπόν, έχουν στα σκαριά και τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου, τετράθυρου, τετραθέσιου, με ηλεκτροκινητήρα. Είναι φανερό ότι μιλάμε για έναν πιο... extreme και exclusive ανταγωνιστή της Porsche Taycan, που προφανώς θα έχουν κάποια κοινά σημεία σε επίπεδο πλατφόρμας ή τεχνολογίας. Και οι δύο μάρκες βρίσκονται εντός του Volkswagen Group οπότε η κίνηση αυτή είναι αναμενόμενη.

Η Lamborghini υπολογίζει να το έχει στην παραγωγή έως και το 2025, με υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας να λέει ότι χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα χρόνια προκειμένου να το εξελίξουν και να το σετάρουν, ώστε να είναι μια γνήσια Lamborghini σε όλους τους τομείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν όντως γίνει έτσι, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας που θα έχει τέσσερα διαθέσιμα μοντέλα προς κανονική πώληση την ίδια περίοδο, δηλαδή τη Huracan, την Aventador, την Urus και το νέο τετράθυρο ηλεκτροκίνητο, του οποίου το όνομα δεν γνωρίζουμε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!