Skoda: Καλωσορίστε τη "Λάουρα"! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Skoda: Καλωσορίστε τη "Λάουρα"! (vid)
Τα νέα μοντέλα της Skoda στις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού θα περιλαμβάνουν τη Λάουρα, μια έξυπνη και πάντα πρόθυμη ψηφιακή βοηθό!

Συνεχείς ανανεώσεις έχουν τα μοντέλα της Skoda, που πλέον είναι σημείο αναφοράς τεχνολογίας και έξυπνων συστημάτων. Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η Λάουρα, που αναλαμβάνει να κάνει τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη και ξεκούραστη. Η Λάουρα είναι μια ψηφιακή βοηθός στο σύστημα πολυμέσων των ακριβών εκδόσεων του Scala και το Kamiq, που μπορεί να σε ενημερώσει για τα πάντα και να σου βρει απαντήσεις.

Πού υπάρχει εστιατόριο; Βενζινάδικο; Μηχάνημα ΑΤΜ ή ένα ξενοδοχείο; Αυτά είναι ερωτήματα που μπορεί να απαντήσει η Λάουρα, όπως και πληροφορίες για τον καιρό, τα αθλητικά και ο,τι άλλο σκεφτεί κανείς. Ακόμη, μπορείς να της υπαγορεύσεις και να συντάξει ένα γραπτό μήνυμα, ενώ έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει τον τίτλο ενός τραγουδιού που παίζει στο ραδιόφωνο.

Η Λάουρα ενεργοποιείται απλώς λέγοντας "ΟΚ, Λάουρα", χωρίς να χρειάζεται να πατηθεί κανένα κουμπί. Κάθε φορά που της απευθύνεις το λόγο, η μουσική χαμηλώνει για να γίνει σωστή «συνεννόηση» και η Skoda έχει δουλέψει πολύ την ταχύτητα απόκρισης στις εντολές του οδηγού. Οι γλώσσες που μιλάει η Λάουρα για την ώρα είναι τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Ισπανικά και τα Τσεχικά, σύντομα όμως θα προστεθούν και άλλες γλώσσες στο σύστημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!