Τηλεχειριζόμενη λειτουργία εκτός δρόμου θα έχει το Land Rover Defender! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Τηλεχειριζόμενη λειτουργία εκτός δρόμου θα έχει το Land Rover Defender! 
Ένα νέο σύστημα εξελίσσει η Land Rover για το νέο Defender, με το οποίο θα μπορείς να κινείς το αυτοκίνητο χωρίς να είσαι μέσα, σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ένα απόλυτο εκτός δρόμου εργαλείο θα συνεχίσει να είναι το σύγχρονο Land Rover Defender. Η μάρκα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της και παρουσιάζει νέα συστήματα με τα οποία θα ξεχωρίσει από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά σήμερα! Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, ετοιμάζουν ένα σύστημα που θα μπορεί ο οδηγός να μετακινεί το αυτοκίνητο χωρίς να βρίσκεται μέσα σε αυτό, σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Για να γίνει αυτό το κλειδί του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι σε πολύ κοντινή απόσταση και να υπάρχει πλήρης έλεγχος για την απομακρυσμένη κίνησή του. Ακόμη εκκρεμεί η έγκριση για το συγκεκριμένο σύστημα, όμως δεν απέχει πολύ από τη λειτουργία που προσφέρουν άλλοι κατασκευαστές για τηλεχειριζόμενη λειτουργία παρκαρίσματος σε στενές κάθετες θέσεις, που μπορείς να βάλεις μπροστά το όχημα από το κλειδί και να το μετακινήσεις εμπρός και πίσω.

Κάτι ακόμη που δουλεύει η Land Rover, είναι ένα σύστημα βιντεοσκόπησης της εκτός δρόμου περιπέτειας μέσα από διάφορες κάμερες και της αποθήκευσής της για χρήση του οδηγού. Το νέο Land Rover Defender θα διατίθεται σε εκδόσεις 90 (κοντού μεταξονίου) και 110 (μακρύτερου μεταξονίου) και θα συνδυάζεται με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που φτάνουν έως και τους 400 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!