550 ίπποι για το πρώτο SUV της Aston Martin (vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
550 ίπποι για το πρώτο SUV της Aston Martin (vid) 
Η βρετανική μάρκα, άρχισε να δίνει κάποιες πληροφορίες για το πρώτο SUV στην ιστορία της, όπως την ισχύ του κινητήρα και ότι θα έχει χρόνο κάτω των οκτώ λεπτών στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Τα εκπληκτικά γρήγορα SUV επιδόσεων έχουν αρχίσει να μας φαίνονται... συνηθισμένα. Εταιρείες που ποτέ δεν είχαν κάποιο «τζιπ» την γκάμα τους, έφτιαξαν ένα, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη! H Aston Martin είναι μια από αυτές. Η νέα DBX βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών της και α αποκαλυφθεί μέσα στο 2019. Θα εφοδιάζεται με έναν twin turbo, V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων με απόδοση 550 ίππων και 700 Nm ροπής, ενώ θα μπορεί να ξεπεράσει τα 290 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας!

Όπως λέει η ίδια η Aston Martin, η DBX μπορεί να κρατήσει το ρυθμό μιας Vantage στις στροφές και να φρενάρει με το ρυθμό μιας DBS Superleggera! Υπολογίζουν, ότι ο χρόνος που θα γράψει στο Νίρμπουργκρινγκ θα είναι κάτω των οκτώ λεπτών και βέβαια το επίπεδο της οδικής συμπεριφοράς θα πρέπει να είναι ανάλογο με τα δημιουργήματα της Aston Martin.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!