Χόρχε Λορένθο: «Οι τραυματισμοί με έχουν κρατήσει πίσω» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Χόρχε Λορένθο: «Οι τραυματισμοί με έχουν κρατήσει πίσω» 
Ο teammate του Μαρκ Μάρκεθ δεν κάνει καλή χρονιά μέχρι τώρα και η διαφορά στην ταχύτητά τους δεν έχει καλυφθεί σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, ούτε μια φορά.

Η μια Honda έχει βαρεθεί να βλέπει το πρώτο σκαλί του βάθρου και η δεύτερη, παλεύει με τις τελευταίες δορυφορικές. Αυτή είναι η εικόνα αυτή τη στιγμή στο MotoGP σε ότι αφορά τη Repsol Honda, με τον Μαρκ Μάρκεθ να κάνει τα δικά του και τον Χόρχε Λορένθο να... δεινοπαθεί. Ο Λορένθο δεν ερχόταν από μια καλή χρονιά στη Ducati όμως σε κάποιους αγώνες κέρδισε, δείχνοντας ότι είχε αρχίσει να το βρίσκει. Στη Honda μέχρι σήμερα, δεν έχει κάποιο αντίστοιχο σημάδι. O τρεις φορές πρωταθλητής του MotoGP με τη Yamaha, Χόρχε Λορένθο, είπε:

«Όπως ξέρετε, προσπαθώ τα μέγιστα. Πάντα βάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν έχει σημασία αν είμαι πρώτος στον αγώνα ή αν παλεύω για την 20ή θέση, πάντα βάζω τα δυνατά μου. Αν το καλύτερο που μπορώ να κάνω, είναι να κερδίσω, τότε το κάνω. Αν το καλύτερό μου είναι να πάρω μια θέση πίσω, παλεύω για αυτή, πρέπει να αποδεχτώ την κατάστασή μου και να τερματίσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Εκτός από τα αρνητικά και τη μεγάλη διαφορά των 46 δευτερολέπτων, που είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, φεύγουμε από την Αραγονία με μερικά θετικά πράγματα. Φυσικά οι τραυματισμοί μου με έχουν κρατήσει πίσω και η φυσική μου κατάσταση δεν είναι ιδανική, οπότε πονάω όταν οδηγώ και χάνω αρκετό από αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!