Δύο Plug-In Hybrid εκδόσεις GTE για το νέο Volkswagen Golf 

Πέτρος Σηφαλάκης
Δύο Plug-In Hybrid εκδόσεις GTE για το νέο Volkswagen Golf 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε για το γερμανικό μικρομεσαίο, θα δοθεί μεγάλη σημασία στις επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις, με αποδόσεις που θα φτάνουν και τους 245 ίππους!

Το νέο Volkswagen Golf θα είναι πιο εξελιγμένο από ποτέ. Η γενιά που υπάρχει σήμερα στην αγορά διατίθεται ως επαναφορτιζόμενη υβριδική με τα διακριτικά GTE και η νέα, θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά με δύο εκδόσεις κινητήρων! Η πρώτη, θα απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα γρήγορο, σπορ αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης που θα έχει 245 άλογα και άγρια εμφάνιση, μαζί με πιο επιθετικό «στήσιμο» και φρένα υψηλής απόδοσης από το Golf GTI.

Παράλληλα, θα υπάρχει και μια πιο «ήσυχη» Plug-In Hybrid έκδοση για εκείνους που απλώς θέλουν ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό μικρομεσαίο, που δεν τους ενδιαφέρει η ισχύς και δεν θέλουν ένα τόσο σκληρό, σπορ αυτοκίνητο. Αυτή θα αποδίδει περίπου 204 ίππους, όσους και η σημερινή πάνω-κάτω και δεν θα έχει την πιο επιθετική όψη που θα συναντάμε στην πιο ισχυρή έκδοση του GTE. Η κίνηση αυτή για την γκάμα του Golf ήταν σχεδόν αναγκαστική για τη Volkswagen, αφού αμιγώς ηλεκτρική πρόταση δεν θα υπάρχει στη νέα γενιά, όπως υπάρχει σήμερα το e-Golf. Ο ρόλος είναι η παρουσίαση του νέου, πολύ πιο εξελιγμένου ID.3, που θα πάρει τη θέση του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!