H Ford αποκαλύπτει το ηλεκτρικό της μέλλον

Πέτρος Σηφαλάκης
H Ford αποκαλύπτει το ηλεκτρικό της μέλλον
Η Μπλε Οβάλ εταιρεία υπολογίζει σε θεαματική αύξηση πωλήσεων των ηλεκτρικών και υβριδικών πωλήσεων στο μέλλον της, οπότε μας βάζει στο κλίμα με το περίπτερό της στην έκθεση της Φρανκφούρτης!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ford, τα μοντέλα της που θα διαθέτουν και ηλεκτροκινητήρες (Plug-In Hybrids κλπ) θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα αντίστοιχα με μοτέρ εσωτερικής καύσης. Στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης μας προετοιμάζει ήδη για αυτό το βήμα και μας δείχνει την εξηλεκτρισμένη γκάμα της, από το mild hybrid Puma έως και το Plug-In Hybrid Kuga και Mondeo. Μάλιστα έχουν ήδη ανακοινώσει ότι κάθε μοντέλο στην γκάμα τους θα διαθέτει και μια έκδοση υβριδική, είτε Plug-In Hybrid είτε Mild Hybrid.

To Kuga είναι το πρώτο Plug-In Hybrid της Ford και δίπλα του στέκονται τα αντίστοιχα Explorer, αλλά και το Tourneo Custom. Τα περισσότερα όμως, έρχονται στο μέλλον. Ήδη έχουν βγει στην τελική ευθεία για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζουν, το οποίο θα εμπνέεται από τη Mustang και θα έχει αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα, ενώ το WallBox που θα διατίθεται για γρήγορη φόρτιση, θα μειώσει τους χρόνους της διαδικασίας στο 1/3, από τα σημερινά δεδομένα!

«Δεν υπάρχει μια λύση για όλα, όταν η συζήτηση πάει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι ανάγκες κάθε πελάτη μας είναι διαφορετικές, στα ταξίδια και τις αποστάσεις που διανύουν. Το στρατηγικό μας πλάνο είναι να ταιριάξουμε τη σωστή επιλογή κινητήρα μπαταριών με το σωστό μοντέλο και ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να απολαύσουν ακόμη περισσότερο τα ηλεκτρικά οχήματα» είπε στέλεχος της Ford.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!