Διαστημικό το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού Cupra

Γιώργος Βαρίνος
Διαστημικό το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού Cupra
Το CUPRA Concept, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νέας μάρκας, στοχεύει στις καθαρόαιμες επιδόσεις και αποτελεί μία τολμηρή πρόταση που δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης όπως το αντιλαμβάνονται οι Ισπανοί.

Η CUPRA δίνει μια ιδέα για το πως θα είναι το νέο της πρωτότυπο σε μια φωτογραφία-teaser. Το εσωτερικό του CUPRA Concept του ηλεκτρικού πρωτότυπου που θα δούμε στη Φρανκφούρτη είναι σχεδιαστικά τολμηρό και ιδιαίτερο. Αναμειγνύει με ανοικτό πνεύμα υλικά και τεχνολογία ενώ η σχεδιαστική γλώσσα είναι εστιασμένη στη δημιουργία μίας καμπίνας που εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ της οδηγοκεντρικότητας αλλά και της άνεσης των επιβατών. Στο εσωτερικό του CUPRA Concept αντιπαραβάλλονται χρωματισμοί, επενδύσεις carbon, δυναμικές τεχνολογίες και σχεδίαση, ώστε να προσφέρουν ένα ισορροπημένο αισθητικό αποτέλεσμα που δεν θα περάσει αδιάφορο. Επικεντρώνεται στην ισορροπία μεταξύ οδηγού και επιβατών καθώς και στην ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και λειτουργικότητας.

Η CUPRA που είναι συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως εταιρεία προσανατολισμένη στο μέλλον, θέλει να δημιουργήσει οχήματα που θα αφήσουν εποχή, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες στη προσπάθειά της να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της μοντέρνας αυτοκίνησης όπως αυτές διαμορφώνονται στην ρευστή εποχή μας.

Οχήματα όπως το CUPRA Concept φανερώνουν τα βήματα που κάνει η μάρκα για να διευρύνει τη γκάμα της, αναπτύσσοντας αποκλειστικά προϊόντα που προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, αποδοτικότητας και προσαρμοστικότητας στη παγκόσμια αγορά. Το CUPRA Concept θα παρουσιαστεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!