ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Η Yamaha Junior Academy στο 1ο Adventure Meeting!

Yamaha Junior Academy by Riding School

Η Yamaha Junior Academy στο 1ο Adventure Meeting!

Η Yamaha Junior Academy στο 1ο Adventure Meeting!

Η Yamaha Junior Academy by Riding School του Θανάση Χούντρα, θα βρίσκεται στο 1ο Adventure Meeting, και θα μεταδώσει στους μικρούς μας φίλους τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης!  

Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν για την οδική ασφάλεια αλλά και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης μηχανής.
 Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξειδικευμένοι εκπαιδευτές και ο επικεφαλής της σχολής Θανάσης Χούντρας μέσα από δρώμενα και ενημερωτικό υλικό ευαισθητοποιούν τα παιδιά και τους γονείς σχετικά με το πώς να παραμένουν ασφαλείς οδηγώντας τη μηχανή τους.


Επένδυση στην ασφάλεια και στο μέλλον για τους μικρούς μας φίλους αποτελεί η Παιδική Ακαδημία - Yamaha Junior Academy by Riding School.
Για παιδιά και νέους, από 5 ετών. Με τις μοτοσυκλέτες της σχολής και τα Yamaha PW 50, ΤΤR 110, TTR 125, η εκπαίδευση και εξοικείωση γίνονται σταδιακά και αποτελεσματικά.
Η οδήγηση μοτοσυκλέτας γίνεται μία ακόμη από τις αγαπημένες δραστηριότητες της εβδομάδας των παιδιών.
Η μοτοσυκλέτα "απομυθοποιείται" ενώ η συμμετοχή στην εκπαίδευση εξασφαλίζει την σωστή χρήση της μοτοσυκλέτας, του εξοπλισμού και φυσικά την γνώση της οδήγησης, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια στη μετέπειτα ζωή τους.