Το βανάκι της Brabus κοστίζει όσο μια Ferrari! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το βανάκι της Brabus κοστίζει όσο μια Ferrari! (pics)
Δεν θα χρειαστείτε, πάνω κάτω, 300.000€ για να αγοράσετε μια «καλή» Ferrari; Ε, αντίστοιχα χρήματα θα πληρώσετε, για να αγοράσετε και ένα κυριλέ βαν με τα λογότυπα της εταιρείας βελτιώσεων, Brabus.

Καθένας μας βάζει και τις δικές του προτεραιότητες στη ζωή. Όποιος θα έδινε 300.000€ για να πάρει ένα βαν, μάλλον δεν θα σκεφτόταν ποτέ να αγοράσει μια Ferrari και το αντίστροφο. Βέβαια στη δική μας περίπτωση, δεν μιλάμε για ένα απλό βανάκι, αλλά για ένα προϊόν που φέρει τη σφραγίδα της Brabus. Ο γνωστός βελτιωτής χρησιμοποίησε ως βάση το εξαιρετικό V-Class της Mercedes-Benz και το πήγε πολύ παραπέρα, όσον αφορά κυρίως στον εξοπλισμό του οχήματος και δευτερευόντως τον κινητήρα και τις επιδόσεις του.

Σημειώστε ότι έχουν αλλαχθεί οι επενδύσεις στο εσωτερικό, υπάρχουν θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα με εξαιρετικά δέρματα, επιλογή για μασάζ και μνήμες ρύθμισης καθίσματος, ψυχόμενες και θερμαινόμενες ποτηροθήκες, πολλές θύρες φόρτισης USB, ηλεκτρικά κουρτινάκια, ο... ουρανός με τ' άστρα (α λα Rolls Royce), ατμοσφαιρικός φωτισμός και μια ατελείωτη λίστα με εξοπλισμό που θα σας κάνει να νομίζετε ότι βρίσκεστε σε μια λιμουζίνα κορυφαίας τάξεως (αυτό είναι, άλλωστε), αν όχι σε ένα υπερπολυτελές καθιστικό κάποιας βίλας. Υπάρχει ακόμη και Apple TV, PlayStation 4 και Smart τηλεόραση για να μη βαρεθείτε ποτέ, ακόμη και στο πιο μακρινό ταξίδι!

Φυσικά, επειδή μιλάμε για τη Brabus, δεν θα μπορούσε ο κινητήρας να παραμείνει εργοστασιακός. Εντάξει, μη φανταστείτε φοβερά πράγματα, απλώς ο τετρακύλινδρος τουρμποντίζελ αποδίδει πλέον 235 ίππους που σημαίνει ότι δίνει δυνατότητα για επιτάχυνση από στάση, έως τα 100 χλμ./ώρα σε 8,8 δευτερόλεπτα και μια τελική ταχύτητα στα 210 χλμ./ώρα. Η τιμή του είναι αντίστοιχα εντυπωσιακή. Βάσει τιμοκαταλόγου, στοιχίζει 296.395 ευρώ. Πληρώνεις δηλαδή 300.000 ευρώ και παίρνεις ρέστα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!