Με το δεξί ξεκινάει την καριέρα του το ηλεκτρικό MINI

Πέτρος Σηφαλάκης
Με το δεξί ξεκινάει την καριέρα του το ηλεκτρικό MINI
Μεγαλύτερη της αναμενόμενης ήταν η εκδήλωση ενδιαφέροντος από αγοραστές του νέου ηλεκτροκίνητου μοντέλου, λέει η ΜΙΝΙ, που σαφώς είναι ένα θετικό δείγμα για το ξεκίνημα της πορείας του.

Πριν λίγο καιρό είδαμε ένα αυτοκίνητο που γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται. Το MINI Cooper SE είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο MINI και η μάρκα, λέει ότι το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι στιγμής είναι μεγάλο. Οι περισσότερες από 45.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μέχρι σήμερα, σίγουρα λένε πολλά! Το αυτοκίνητο θα φτάσει στις εκθέσεις στις αρχές του 2020 και οι αγοραστές που θέλουν να κλείσουν ένα, μπορούν να δώσουν μια προκαταβολή και να το προχωρήσουν.

Για παράδειγμα, στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, το ποσό που απαιτείται για να κλείσεις ένα Cooper SE είναι 500 λίρες. Βέβαια οι 45.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για το μοντέλο δεν σημαίνει και 45.000 πωλήσεις ήδη. Κάποιοι από αυτοί μπορεί να ακυρώσουν την παραγγελία τους για διάφορους λόγους, είναι όμως ένα πολύ ενθαρρυντικό νούμερο, ειδικά για το ξεκίνημα! Θυμίζουμε ότι το πρώτο ηλεκτρικό MINI κανονικής παραγωγής έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων και 270 Nm ροπής και οι μπαταρίες του προσφέρουν αυτονομία έως και 270 χλμ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!