To ιδανικό τροχόσπιτο για μοτοσικλετιστές έφτιαξε η Citroen (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
To ιδανικό τροχόσπιτο για μοτοσικλετιστές έφτιαξε η Citroen (pics)
Το Jumper Biker Solution Multi είναι η απόλυτη πρόταση διακοπών για τους λάτρεις της περιπέτειας, των δύο τροχών και των εξορμήσεων στη φύση.

Τα ειδικά τροχόσπιτα μας αρέσουν πολύ και η Citroen μας παρουσιάζει δύο νέες εκδοχές του Jumper, που εστιάζουν στους «εθισμένους» στην περιπέτεια! Το Jumper Biker Solution Multi διατίθεται σε διάφορες εκδοχές. Μπορεί να φιλοξενήσει δύο μοτοσικλέτες, για δραστηριότητες στην εξοχή ή μια γουρούνα (μην ανάψετε κάρβουνα, για ATV μιλάμε), την ώρα που μπορούν να κοιμίσουν έως και τέσσερις ανθρώπους, δύο στο εσωτερικό και δύο στη «σκηνή» που βρίσκεται στην οροφή.

Νεροχύτης, κουζινάκι, ψυγείο και θέρμανση ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό, όπως και η εξωτερική τουαλέτα. Επίσης, η Citroen δίνει τη δυνατότητα διάθεσης αφαιρούμενων καθισμάτων στο πίσω μέρος, όταν δεν υπάρχει ανάγκη μεταφοράς οχημάτων. Είναι μια ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να πηγαίνουν με άνεση και να μένουν στην εξοχή, ενώ παράλληλα θέλουν να ασχολούνται με διάφορες υπαίθριες μηχανοκίνητες δραστηριότητες! Μια σίγουρα διαφορετική πρόταση από τη Citroen.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!