H KIA επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει ένα νέο «αγροτικό»

Πέτρος Σηφαλάκης
H KIA επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει ένα νέο «αγροτικό»
Μερίδιο από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των Pick-Up θέλει να διεκδικήσει η KIA, οπότε ετοιμάζει το δικό της σκληροτράχηλο μοντέλο για να το ρίξει στη μάχη με τα... θηρία!

Στην κατηγορία των Pick-Up, υπάρχουν μάρκες με τρομερή παράδοση, όπως η Toyota, η Nissan, η Ford ή η Mitsubishi. Τα τελευταία χρόνια όμως βλέπουμε ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές να μπαίνουν σε αυτή, για να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί από μια κατηγορία που έχει συνεχώς περισσότερη ζήτηση! Η KIA είναι άλλη μια μάρκα που ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο της μοντέλο και να μπει στο χορό. Σύμφωνα με στέλεχος της KIA Αυστραλίας, το νέο αυτό Pick-Up θα διατίθεται ως μονοκάμπινο, διπλοκάμπινο και με ντίζελ μοτέρ ή βενζινοκινητήρα.

Θα κοιτάζει στα μάτια μοντέλα όπως το Toyota Hilux ή το Ford Ranger, οπότε θα ανήκει στη μεσαία κλάση των «αγροτικών», αυτό που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως, είναι αν θα καταφέρει να φτάσει έως και την ευρωπαϊκή αγορά ή αν θα παραμείνει αποκλειστικό προνόμιο της Αυστραλίας, μιας χώρας με τρομερή αγάπη στα Pick-Up. Στη συνέχεια και η Hyundai θέλει να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο μοντέλο όμως θα το κάνει εντελώς διαφορετικά. Δεν θα έχει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του KIA αλλά θα είναι πιο lifestyle, με βάσεις στο SUV της μάρκας, το Tucson και πιο πολύ «χομπίστικο» προσανατολισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!