Τα Playmobil οδηγούν... Porsche! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Τα Playmobil οδηγούν... Porsche! (vid)
Λάτρης της τεχνολογίας, των επιδόσεων και των αποδοτικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι ο Rex Dasher, ο «πρωταγωνιστής» της νέας ταινίας των Playmobil και μυστικός πράκτορας.

Κάθε μυστικός πράκτορας δικαιούται ένα ειδικό αυτοκίνητο και όχι κάποιο μοντέλο της σειράς. Η Porsche ανέλαβε να... προμηθεύσει με ένα ιδιαίτερο όχημα τον Rex Dasher, έναν μυστικό πράκτορα που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Playmobil. Του έδωσε μια Mission E, προσαρμοσμένη στις δικές του διαστάσεις φυσικά, αλλά με την ίδια κορυφαία τεχνολογία που χαρακτηρίζει και το κανονικό μοντέλο!

Στη μίνι παρουσίαση που κάνει η βοηθός του Rex Dasher βλέπουμε ότι έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης (400 χλμ αυτονομίας σε 15 λεπτά) και δύο ηλεκτροκινητήρες για κορυφαία απόδοση. Η ταινία Playmobil: The Film θα κάνει πρεμιέρα το φετινό καλοκαίρι και η Porsche θα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή, στο πλαίσιο συνεργασίας της με την Playmobil από το 2014. Η Mission E που θα οδηγεί ο Rex Dasher είναι ουσιαστικά, το πρωτότυπο που λειτούργησε σαν προπομπός για τη νέα Taycan, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Porsche που θα αποκαλυφθεί πλήρως σε λίγο καιρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!