Νέος τρόπος επικοινωνίας των οδηγών με... emoji! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέος τρόπος επικοινωνίας των οδηγών με... emoji! (vid)
Τα emoji θα πάρουν θέση στα αυτοκίνητά μας και θα μας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους άλλους οδηγούς στο δρόμο.

Στα social media τα χρησιμοποιούμε πολύ, οπότε ήρθε η ώρα να περάσουν και στην... κανονική μας ζωή! Ο λόγος φυσικά, για τα αγαπημένα μας emoji και τα GIFs. Μια νέα εφαρμογή, που συνδέεται με μια μικρή LED οθόνη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μας, σύντομα θα μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε με τα γύρω αυτοκίνητα και θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα.

Μπορείς να ειδοποιείς τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου για τις προθέσεις σου, να τους στέλνεις διάφορα σύντομα μηνύματα αλλά και να... γνωρίσεις κόσμο κοινοποιώντας τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram μέσω QR Code.

Η εφαρμογή συνδέεται με Android Auto και Apple CarPlay, έχει Voice Control για να τη χρησιμοποιεί ο οδηγός χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο και τα χέρια του από το τιμόνι ενώ η οθόνη έχει μικρές διαστάσεις με 14 εκατοστά πλάτος και 15 εκατοστά ύψος.

Το βάθος της είναι μόλις 3 εκατοστά, οπότε δεν καταλαμβάνει χώρο. Η Mojipic, η εταιρεία που έχει αναλάβει την εξέλιξη της ιδέας, έχει βάλει ως προεπιλογή πάνω από 1.500 GIFs και emoji για να καλύπτεται κάθε μήνυμα που μπορεί να θέλει να στείλει ο οδηγός! Δείτε αναλυτικότερα στο video:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!