Ο ευκολότερος τρόπος, για να αποκτήσεις ένα καινούριο Citroen

Gazzetta team
Ο ευκολότερος τρόπος, για να αποκτήσεις ένα καινούριο Citroen
Συνεχίζεται έως τις 31 Ιουλίου το πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen Reverse Sales, που προβλέπει μεταξύ άλλων προνομιακή χρηματοδότηση και πενταετή εγγύηση.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen ανακοίνωσε την συνέχιση του προγράμματος ανταλλαγής Citroen Reverse Sales μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019. Το επιτυχημένο πρόγραμμα γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τους καταναλωτές, καθώς προβλέπει μεταξύ άλλων προνομιακή χρηματοδότηση και 5 χρόνια εγγύηση για συγκεκριμένες εκδόσεις μοντέλων της Citroen.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ ευκολότερη και η απόκτηση ενός SUV νέας γενιάς της Citroen. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει του Compact SUV C3 Aircross και του νέου SUV C5 Aircross, τα οποία προσφέρουν μοναδική οδηγική εμπειρία και την απόλυτη άνεση Advance Comfort, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της γαλλικής μάρκας.

Το Citroen C3 Aircross συνδυάζει την κομψότητα με υψηλή χρηστικότητα, καθώς εφοδιάζεται με ανεξάρτητα, συρόμενα πίσω καθίσματα και χώρο αποσκευών 520 λίτρων, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει 20 συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control με υποβοήθηση κατάβασης Hill Descent Assist, που ανεβάζουν την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Το νέο Comfort Class SUV C5 Aircross είναι ένα καθαρόαιμο μοντέλο ελεύθερου χρόνου με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση, που κινείται θαυμάσια σε κάθε έδαφος. Στα κύρια χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται τα Airbumps, οι μεγάλοι τροχοί, τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά και οι μπάρες οροφής. Επίσης απέχει 23 εκατοστά από το έδαφος, ενώ εντυπωσιάζει με την καινοτόμο ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions, τα τρία ανεξάρτητα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και έναν ‘’μεγαλειώδη’’ χώρο αποσκευών 720 λίτρων.

Να σημειώσουμε, ότι η νέα γενιά SUV Citroen C3 Aircross και C5 Aircross εφοδιάζεται με τους βραβευμένους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2, οι οποίοι διακρίνονται για την υψηλή αποδοτικότητά τους και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!