Εως 31 Αυγούστου το πρόγραμμα Summer Deals της Peugeot

Gazzetta team
Εως 31 Αυγούστου το πρόγραμμα Summer Deals της Peugeot
Συνεχίζονται έως τις 31 Αυγούστου οι μοναδικές προσφορές για τα μοντέλα της Peugeot με μεγάλα οφέλη, που ισχύουν ακόμη και για την οικογένεια των δημοφιλών SUV της.

Η Peugeot προσφέρει από τις 25 Ιουνίου ένα έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου με το όνομα SUMMER DEALS, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και κατ’ επέκταση των πελατών της.

Το πρόγραμμα ισχύει έως τα τέλη Αυγούστου για όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot και περιλαμβάνει όλη την γκάμα των μοντέλων της μάρκας με σήμα το λιοντάρι, με πλήθος εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, για τα οποία ισχύουν μοναδικές τιμές, που εξασφαλίζουν τα μέγιστα οφέλη για τους πελάτες της εμβληματικής γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Για την απόκτηση του δημοφιλούς σούπερ μίνι Peugeot 208 ισχύει μέγιστο όφελος 3.300€ ενώ για το Peugeot 3008 που έχει αξιοσημείωτη εμπορική πορεία στις πωλήσεις του από την αρχή της χρονιάς, ισχύει μέγιστο όφελος απόκτησης 3.150€. Επιπλέον, για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας. Οι μοναδικές τιμές SUMMER SALES αφορούν όλα τα επιβατικά μοντέλα της Peugeot, περιλαμβανομένης και της οικογένειας των SUVs, 2008, 3008 και 5008!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!