H Aston Martin Valhalla θα είναι το νέο αυτοκίνητο του James Bond

Πέτρος Σηφαλάκης
H Aston Martin Valhalla θα είναι το νέο αυτοκίνητο του James Bond
Στη νέα του ταινία, ο James Bond θα οδηγεί το νεότερο hypercar της Aston Martin, για το οποίο οι πληροφορίες είναι μέχρι τώρα ελάχιστες.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Bond 25 του James Bond έχουν ήδη ξεκινήσει και μαθαίνουμε, ποιο θα είναι το νέο "Bond Car". Ο Βρετανός μυστικός πράκτορας θα οδηγεί τη νέα Valhalla, το νεότερο hypercar της μάρκας που θα έχει υβριδική τεχνολογία και πάνω από 1.000 ίππους. Ο εμπρός άξονας θα κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης και ο πίσω, από ένα μοτέρ εσωτερικής καύσης με τούρμπο και έξι κυλίνδρους σε διάταξη V.

Το σασμάν που θα στέλνει την ισχύ στους τροχούς θα είναι ένα αυτόματο οκτάρι διπλού συμπλέκτη και τα 0-100 χλμ./ώρα θα έρχονται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, για να δώσει στον James Bond την απαραίτητη για αυτόν επιτάχυνση. Ωστόσο και η τελική ταχύτητα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο αφού θα μπορεί να φτάσει τα 355 χλμ./ώρα. Εκτός από τη Valhalla, ο Bond θα οδηγεί και μια V8 Vantage του 1985 στη νέα ταινία Bond 25, αλλά και την cult πλέον DB5.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!