Μία Ferrari 599 GTB πωλείται έναντι μόλις 220 ευρώ! (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Μία Ferrari 599 GTB πωλείται έναντι μόλις 220 ευρώ! (pics)
Το εν λόγω μοντέλο της Σκουντερία δημοπρατείται σε αυτή την τιμή στην Κίνα, μετά από αρκετές «περιπέτειες» με το νόμο και όχι μόνο.

Το να πωλείται μία Ferrari 599 GTB σε τιμή 220 ευρώ (ή 250 δολαρίων αν προτιμάτε) σίγουρα αποτελεί την ευκαιρία του αιώνα. Ισχύει όμως αυτό; Στην περίπτωση της συγκεκριμένης 599 GTB η κατάσταση είναι αρκετά πιο περίπλοκη.

Σύμφωνα με κινέζικα δημοσιεύματα, αρχικά η εν λόγω Ferrari 599 GTB ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, χωρίς ωστόσο να «τραυματιστεί» ιδιαίτερα το αμάξωμα της. Εκεί όμως βγήκε στην επιφάνεια ότι ο ιδιοκτήτης την είχε ανασφάλιστη, με πλαστές πινακίδες και γενικά χωρίς νόμιμα έγγραφα!

Αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο την κατάσχεση της από τις τοπικές Αρχές της επαρχίας Dongguan στην Κίνα, όμως η έλλειψη εγγράφων δεν επέτρεψαν την μεταπώληση της ως όχημα έτοιμο προς χρήση, αλλά την οδήγησαν απευθείας στην κατηγορία των οχημάτων που είναι διαθέσιμα για ανταλλακτικά, παρά το γεγονός ότι δεν είχε σοβαρή ζημιά!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, η Ferrari 599 GTB των 620 ίππων είναι καλυμμένη από στρώμα σκόνης, ωστόσο παραμένει λειτουργική, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει στην έως τώρα «σταδιοδρομία», αν και καμία σημασία δεν έχει λόγω της εξευτελιστικής τιμής που έχει οριστεί για την πώληση της.

Τέλος, δεν υπάρχει επίσης καμία πληροφόρηση για το αν υφίσταται δυνατότητα εξαγωγής του ιταλικού μοντέλου από την Κίνα ή αν ισχύει απαγόρευση λόγω της έλλειψης των σχετικών εγγράφων. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!