H Volkswagen θέλει το νέο Golf να πωλείται μέσα στο 2019

Πέτρος Σηφαλάκης
H Volkswagen θέλει το νέο Golf να πωλείται μέσα στο 2019
Μέχρι το τέλος του έτους, η γερμανική μάρκα έχει βάλει σαν στόχο να έχει λανσάρει την όγδοη γενιά του Golf κανονικά στην αγορά.

Τον ερχόμενο Οκτώβρη, περιμένουμε ότι η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο Golf. Λίγο μετά, η παραγωγή του αναμένεται να αρχίσει και οι πωλήσεις του θα πρέπει να προλάβουν να ξεκινήσουν πριν τελειώσει το 2019, καθώς αυτός είναι ο στόχος της Volkswagen. To τελευταίο ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Χέρμπερτ Ντις, τον CEO της μάρκας και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έλεγε ο Γιούργκεν Στάκμαν, λίγους μήνες πριν.

Ο υπεύθυνος του τμήματος marketing είχε πει ότι το νέο Golf θα αργήσει ελαφρώς να εμφανιστεί και το περιμένουμε από τον Φλεβάρη του 2020, αφού κάποια μικροπροβλήματα στο λογισμικό του συστήματος πολυμέσων που αντιμετωπίζουν, τους έχει κρατήσει λίγο πίσω. Όποτε κι αν τελικά παρουσιαστεί, το Golf όγδοης γενιάς θα κάνει ένα μεγάλο βήμα από το σημερινό, όχι τόσο στο κομμάτι της εμφάνισης όσο στην τεχνολογία που θα διαθέτει σε επίπεδο συστημάτων αλλά και κινητήρων. Η ήπια υβριδική τεχνολογία θα κάνει την εμφάνισή της και το Golf θα γίνει πιο αποδοτικό από ποτέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!