Μια πραγματική Aston Martin του James Bond στο σφυρί! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια πραγματική Aston Martin του James Bond στο σφυρί! (pics & vid)
Η Aston Martin DB5 έχει από μόνη της πολύ μεγάλη αξία, αν όμως έχει χρησιμοποιηθεί από τον James Bond και έχει πάνω και τα... γκατζετάκια του, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη.

Η RM Auctions βγάζει σε δημοπρασία ένα πραγματικά φοβερό αυτοκίνητο, μια Aston Martin DB5 που έχει χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Χρυσοδάκτυλος» του James Bond. Έχει φυσικά όλα τα απαραίτητα «γκατζετάκια» για να συμμετέχει σε αυτή, όπως πολυβόλα όπλα, σπαστή πινακίδα που περιστρέφεται, ραντάρ, εκτινασσόμενα καθίσματα και σύστημα αποβολής καπνού στο πίσω μέσος του.

Μέχρι σήμερα έχει αλλάξει μόλις τρία χέρια ενώ για 35 ολόκληρα χρόνια, ήταν παρκαρισμένη σε μουσείο. Φυσικά η κατάστασή της είναι εξαιρετική και έχει ανακατασκευαστεί για να είναι σαν καινούργια. Μοναδικό... τρωτό σημείο, μερικές σφαίρες στο αλεξίσφαιρο πάνελ που καλύπτει το πίσω παρμπρίζ, προκειμένου να προστατεύσει το κεφάλι του Βρετανού μυστικού πράκτορα από... κακόβουλους. Το event που θα γίνει η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 15 Αυγούστου και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια αξιόπιστη πρόβλεψη της τιμής της. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν το πιστόλι θα μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη μαζί με το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!