«Σημάδια ζωής» από το πρώτο SUV της Aston Martin

Πέτρος Σηφαλάκης
«Σημάδια ζωής» από το πρώτο SUV της Aston Martin
Η βρετανική μάρκα ετοιμάζει την DBX και ήδη, τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν παραχθεί, χωρίς βέβαια ακόμη να έχουν φτάσει σε σημείο παραγωγής.

Κάθε εταιρεία πριν λανσάρει ένα μοντέλο φτιάχνει μερικά αυτοκίνητα προπαραγωγής, που βοηθούν στην τελειοποίηση του τελικού δημιουργήματος. Η Aston Martin ετοιμάζει ένα νέο SUV για να μπει και εκείνη στο χορό των πολυτελών και σπορ υπερυψωμένων οχημάτων και το όνομα αυτού, θα είναι DBX. Τα πρώτα αυτοκίνητα προπαραγωγής ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με το απαραίτητο καμουφλάζ φυσικά, όμως ο σχεδιασμός «κάνει μπαμ» ότι πρόκειται για ένα γνήσιο μοντέλο της Aston Martin.

Κάτω από το καπό της «βασικής» έκδοσης θα βρίσκεται ένα μοτέρ της Mercedes-AMG, V8 με δύο τούρμπο. Στη συνέχεια θα δούμε και τον V12 των 5.7 λίτρων της Aston Martin ενώ δεν αποκλείεται, πιο μετά, να έρθουν και υβριδικές εκδόσεις με ακόμη περισσότερη ισχύ αλλά και πολύ χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Η DBX υπολογίζεται ότι θα παρουσιαστεί στο τέλος του 2019 και στις αρχές του 2020, θα ξεκινήσει και η κανονική παραγωγή της. Αναμένεται ότι θα αυξήσει πολύ τις συνολικές πωλήσεις της φίρμας και για αυτό έχουν ήδη προνοήσει, προσλαμβάνοντας περισσότερα άτομα και μεγαλώνοντας τις εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!