Ένα Skoda «κομμένο και ραμμένο» για τους ποδηλάτες! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ένα Skoda «κομμένο και ραμμένο» για τους ποδηλάτες! (pics & vid)
Η Skoda όταν μιλάμε για πρακτικές λύσεις «τα σπάει»! Αυτή τη φορά μας δείχνει ένα πολύ ενδιαφέρον Karoq που θα λατρέψει όποιος ασχολείται με το ποδήλατο.

Το Skoda Karoq Velo είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο. Κατασκευάστηκε για να κάνει τη ζωή των ποδηλατών ευκολότερη και πιο συγκεκριμένα, εκείνων που ασχολούνται με το mountain biking. Το Karoq Velo μπορεί να μεταφέρει έως και τρία ποδήλατα, ένα μέσα στο αυτοκίνητο και δύο στην οροφή του, ενώ έχει πλυντήριο για τις στολές των ποδηλατών, πιεστικό για το πλύσιμο των ποδηλάτων, χώρο αποθήκευσης για εξοπλισμό, ψυγείο, LED φωτιστικά σώματα περιβάλλοντος για επαρκή φωτισμό σε οποιοδήποτε μέρος στην περίπτωση μιας βλάβης και μια πλήρη εργαλειοθήκη.

Παράλληλα ένα drone ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό, ακολουθεί τους ποδηλάτες σε όλη τους τη διαδρομή και υπάρχει και δυνατότητα διάσωσης μέσω κλήσης στις αρχές σε περίπτωση ατυχήματος. Το σύστημα θα ενημερώσει για τη θέση του οχήματος και στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο εύκολο για τα σωστικά συνεργεία να βρουν τους ποδηλάτες. Η Skoda δεν έκανε γνωστό σε ποια έκδοση κινητήρα βασίζεται το Karoq Velo αλλά σίγουρα, μιλάμε για μια τετρακίνητη. Σύντομα θα βγουν στην αγορά πολλά από τα καλούδια του Karoq Velo από τη Skoda, που θα πωλούνται ως ξεχωριστός εξοπλισμός, κάτι που δεν είναι περίεργο για τη μάρκα αφού έχει τεράστια «ποδηλατική» ιστορία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!