Μια Alfa Romeo Stelvio QV ντύθηκε στα χρώματα του Gumball 3000 (pics)

Μια Alfa Romeo Stelvio QV ντύθηκε στα χρώματα του Gumball 3000 (pics)
Με μπόλικο... πράσινο να τονίζει τη διαφορετικότητα της έκδοσης, αλλά και τον «ακραίο» χαρακτήρα του Gumball 3000, αυτή η Alfa Romeo Stelvio δεν περνά απαρατήρητη.

Το Gumball 3000 «βούλιαξε» από supercars τη Μύκονο και ξεκινά το ταξίδι του προς την Ίμπιζα! Σε αυτό συμμετέχουν πάρα πολλά κορυφαία μοντέλα αλλά και μια πολύ διαφορετική Alfa Romeo Stelvio QV που κατασκευάστηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο. Το πράσινο λάιμ χρώμα το συναντάμε σε πάρα πολλά σημεία του αυτοκινήτου, όπως ζάντες και αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ το τετράφυλλο τριφύλλι κοσμεί επίσης πολλά μέρη του αμαξώματος.

Μάλιστα σχηματίζει και τα χρώματα της ιταλικής σημαίας στην πόρτα του οδηγού! Η Alfa Romeo δεν ανακοινώνει κάτι διαφορετικό για τα μηχανικά μέρη αυτής της Stelvio Quadrifoglio. Αυτό σημαίνει ότι εφοδιάζεται με τον πανίσχυρο V6 κινητήρα των 2.9 λίτρων με τα δύο τούρμπο και τους 510 ίππους, μαζί με 600 Nm ροπής. Υπάρχει ένα αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων και η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Q4 της ιταλικής μάρκας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!