Πρακτικότητα και 306 ίπποι για τη Mercedes-AMG CLA35 Shooting Brake (pics)

Πρακτικότητα και 306 ίπποι για τη Mercedes-AMG CLA35 Shooting Brake (pics)
Η γκάμα της AMG συνεχίζει να μεγαλώνει και αυτή τη φορά, το πρακτικό αλλά και στιλάτο station wagon της μάρκας αποκτά έναν εκρηκτικό κινητήρα 306 ίππων.

Η Mercedes CLA Shooting Brake είναι ένα πολύ διαφορετικό και στιλάτο μοντέλο που ακροβατεί ανάμεσα στα station wagon και τα... κουπέ! Ήρθε λοιπόν η ώρα να τη δούμε και με έναν πολύ δυνατό κινητήρα στην έκδοση Mercedes-AMG CLA35 Shooting Brake. Εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο τούρμπο των 2.0 λίτρων που έχουμε δει και στα άλλα «35άρια» της σειράς και αποδίδει 306 ίππους με 400 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδέεται με ένα σασμάν διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και στάνταρ είναι και η τετρακίνηση 4MATIC της μάρκας. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,9 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται από ηλεκτρονικό κόφτη στα 250 χλμ./ώρα.

Αισθητικά έχει επίσης αποκτήσει AMG «περιποίηση». Προφυλακτήρες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, διπλή απόληξη της εξάτμισης, νέα μάσκα και ειδικά χρώματα, όπως το κίτρινο των φωτογραφιών, συνθέτουν το διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει και τα πακέτα AMG Aerodynamics Pack για επιπλέον λεπτομέρειες που θα κάνουν τη CLA Shooting Brake πιο «άγρια» εμφανισιακά ενώ υπάρχει και δυνατότητα επιλογής τροχών 19 ιντσών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!