Απίστευτο κι όμως αμερικάνικο: Ένα Mazda MX-5 έγινε αγροτικό!

Απίστευτο κι όμως αμερικάνικο: Ένα Mazda MX-5 έγινε αγροτικό!
Στις ΗΠΑ φημίζονται για τις εκκεντρικές ιδέες τους, όπως για παράδειγμα το να μετατρέψουν το δημοφιλές roadster σε... Pick-Up.

Η Mazda επανήλθε δυναμικά στην ελληνική αγορά και μεταξύ των μοντέλων που φέρει στις αποσκευές της, βρίσκεται και το διαχρονικό MX-5. Πρόκειται για το δημοφιλές roadster το οποίο συνεχίζει να συγκινεί με την σπορ οδηγική του συμπεριφορά, σε συνδυασμό με σύγχρονη και νεανική εμφάνιση.

Στις ΗΠΑ φαίνεται όμως ότι δεν εστιάζουν μόνο στα φανερά χαρίσματα του MX-5, καθώς «ανακάλυψαν» ότι το ιαπωνικό roadster μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και ως Pick-Up! Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, το εν λόγω MX-5 έχει υποστεί μία από τις πιο «ιερόσυλες» μετατροπές, ακόμη και για τα περίεργα γούστα των Αμερικάνων.

Αρχικά, το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει για να τοποθετηθεί η καρότσα, με την μαλακή οροφή να παραμένει στη θέση της, στοιχείο που φανερώνει ότι το MX-5 μέχρι το συγκεκριμένο σημείο παραμένει αυτό που αγαπήσαμε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό το MX-5 Pick-Up να έχει βρεθεί προς πωλήση κατά το παρελθόν, ωστόσο ο νυν ιδιοκτήτης δεν δείχνει προς το παρόν διάθεση για να αποχωριστεί το «τερατούργημα» του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!