Oι κλέφτες της Βρετανίας «επιλέγουν» το Ford Focus

Oι κλέφτες της Βρετανίας «επιλέγουν» το Ford Focus
Το 2018, το Ford Focus ήταν το αυτοκίνητο που προτιμούσαν οι κλέφτες αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και το μικρότερο αδερφάκι του, το Ford Fiesta.

Μέσα στο προηγούμενο έτος στην Αγγλία, 1.952 Ford έπεσαν «θύματα» κλεπτών και από αυτά, τα 530 ήταν Focus και τα 508 Fiesta. Αυτά τα δύο μοντέλα είναι τα πιο «περιζήτητα» στον κύκλο των κλοπών και στη συνέχεια, συναντάμε τη Vauxhall (Opel) με συνολικές κλοπές 909 αυτοκινήτων στο 2018 αλλά και τη Volkswagen, με 466 κλοπές.

Το Astra και το Corsa της Vauxhall είναι στην τρίτη και την πέμπτη θέση «ζήτησης» και το Volkswagen Golf είναι στην τέταρτη, με 344, 340 και 306 καταγεγραμμένες κλοπές αντίστοιχα. Σίγουρα οι κλέφτες τα κυνηγάνε τόσο πολύ γιατί μιλάμε για μερικά από τα best sellers της χώρας. Το Fiesta ήταν το πιο καλοπουλημένο μοντέλο στην Αγγλία το 2018, δεύτερο ήταν το Golf, τρίτο το Corsa και πέμπτο το Focus. Στο μεταξύ, τα στατιστικά δείχνουν ότι ο πιο «επικίνδυνος» δρόμος για να σου κλέψουν το αμάξι είναι η Οδός Χάι Στριτ του Σταφορντσάιρ καθώς καταγράφηκαν 55 κλοπές μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!