Το «αγροτικό» της Volkswagen με άρωμα Ducati

Το «αγροτικό» της Volkswagen με άρωμα Ducati
Μια νέα έκδοση Ducati Diavel Edition, με φουλ εξοπλισμό και ιδιαίτερη εμφάνιση παρουσιάζει η Volkswagen σε συνεργασία με την εταιρεία μοτοσικλετών Ducati.

Η Ducati βρίσκεται εδώ και χρόνια στην «οικογένεια» του Volkswagen Group και για αυτό η Volkswagen δημιουργεί μια έκδοση του Amarok με στοιχεία από την ιταλική μάρκα! Αφορμή είναι μια εκδήλωση της Ducati στη Γαλλία, όπου η μοτοσικλέτα Diavel 1260 κάνει περιοδεία σε διάφορες πόλεις και τη μεταφέρει ένα Amarok. Για αυτό η Volkswagen βγάζει μια ειδική έκδοση του Pick-Up της!

Ονομάζεται Ducati Diavel Edition και ξεχωρίζει από τις τεράστιες μαύρες ζάντες των 20 ιντσών, τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες, τη μαύρη γρίλια, την κόκκινη λεπτομέρεια στο πλάι, τα LED στην οροφή και τις μαύρες επενδύσεις σε καθίσματα, πλαστικά και ουρανό στο εσωτερικό. Έχει στο βασικό εξοπλισμό του απλώς τα πάντα, από αυτόματο κλιματισμό μέχρι φώτα Bi-Xenon, κάμερα οπισθοπορείας κλπ, ενώ συνδυάζεται με τον V6 τούρμπο πετρελαιοκινητήρα 3.0 TDI των 258 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω της τετρακίνησης 4MOTION της μάρκας και το σασμάν είναι ένα αυτόματο οκτάρι Tiptronic.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!