Στο σφυρί όλα τα supercars της μεξικάνικης μαφίας (vid)

Στο σφυρί όλα τα supercars της μεξικάνικης μαφίας (vid)
Porsche, Corvette και διάφορα άλλα supercars βγαίνουν σε δημοπρασία από την κυβέρνηση του Μεξικού, μαζί με ακίνητα που ανήκαν σε οικογένεια από γκάνγκστερς.

Το Μεξικό είναι γνωστό για τους... περίεργους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό και οι αρχές «τσίμπησαν» κάποιους από αυτούς, μαζί με τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οργανώνουν λοιπόν μια δημοπρασία που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 26 Μαΐου και σε αυτή θα βγουν στο σφυρί ακίνητα, αλλά και μερικά supercars, που ανήκαν σε εμπόρους ναρκωτικών, όπλων, ανθρώπων που πουλούσαν προστασία, πρώην διεφθαρμένους πολιτικούς κλπ.

Τα οχήματα είναι 77 στο σύνολό τους και σε αξία, ξεπερνούν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσά τους βρίσκονται κάποιες Porsche, διάφορα μοντέλα της Mercedes, τρεις Corvette και μια Lamborghini Murcielago Roadster του 2007. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα, σε δύο ιδρύματα δήμων για φτωχούς και άστεγους πολίτες. Οι διάφορες κινήσεις του Μεξικού να εξαφανίσει τη διαφθορά και το βρώμικο χρήμα ξεκίνησαν από τότε που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση της χώρας, αν και όλα αυτά τα «παράνομα» εκπροσωπούν ένα αρκετά μεγάλο μέρος του ΑΕΠ τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!