Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα με τα κορυφαία μοντέλα της! (pics)

Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα με τα κορυφαία μοντέλα της! (pics)
Δείτε αναλυτικά τις τιμές για τα Mazda2, Mazda3, Mazda6, CX-3, CX-5, καθώς και για το εμβληματικό MX-5.

Η Mazda πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της σήμερα στην Αθήνα, ξεκινώντας την συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο «Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» παρουσία στελεχών από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe. Οι Jo Stenuit, Design Director και ο κ. Hajime Seikaku, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής παρουσίασαν τη σύγχρονη σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της ιαπωνικής φίρμας.

Το Mazda2, το νέο Mazda3, το Mazda6, το εμβληματικό MX-5 καθώς και τα SUV μοντέλα, το CX-5 και CX-3, θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα «Kodo: Soul of Motion», τεχνολογίες SkyActiv και την πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ActivSense safety.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe, δήλωσε:

«Φιλοδοξία του brand της Mazda είναι να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθούμε από το ανταγωνισμό, δημιουργώντας μοναδική αξία για τους πελάτες. Το brand μας έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η φιλοδοξία μας είναι να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Προσφέροντας στους πελάτες μας εντυπωσιακά μοντέλα που παρέχουν μια μοναδική ευχαρίστηση οδήγησης, μαζί με after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό».

Με τη σειρά του ο κ Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την Mazda για την εμπιστοσύνη της. Έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα-ναυαρχίδα το οποίο θα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα, όσο και υπηρεσίες, εξέχουσας ποιότητας. Είμαστε δεσμευμένοι προς την εδραίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τη Mazda και την επίτευξη της επιτυχίας που το brand αξίζει στην αγορά μας».

H Mazda λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda στις ακόλουθες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Βόλος. Οι πωλήσεις της πλήρους σειράς των μοντέλων Mazda θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου μέσω του καταστήματος-ναυαρχίδα στην Αθήνα, το οποίο θα λειτουργεί ο Όμιλος Συγγελίδη και θα συμπεριλαμβάνει τόσο ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο αλλά και τεχνικές εγκαταστάσεις.

Σε ότι αφορά στις τιμές των μοντέλων της Mazda στην ελληνική αγορά, το Mazda2 θα είναι διαθέσιμο με τιμή από 13.719 ευρώ, το Mazda3 Hatchback από 25.290 ευρώ, το Mazda3 Sedan από 25.290 ευρώ, το Mazda6 Sedan από 34.491 ευρώ, το Mazda6 Sport Combi από 34.491 ευρώ, το CX-3 από 19.060 ευρώ, το CX-5 από 27.705 ευρώ και το MX-5 από 24.997 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο της Mazda στην Ελλάδα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!