Η νέα BMW Z4 στα χέρια του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα! (vid)

Η νέα BMW Z4 στα χέρια του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα! (vid)
Δείτε το νέο προωθητικό video για το εντυπωσιακό roadster μοντέλο, το οποίο μας φέρνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο», ωστόσο έχει διανύσει μια σημαντική διαδρομή τόσο πριν την συγκεκριμένη επιτυχία, όσο και στην μετέπειτα πορεία του, ενώ δεν σταμάταει να κάνει σχέδια και να ονειρεύεται νέα ταξίδια σε όλους τους τομείς.

Ποια θα μπορούσε να είναι η ιδανικότερη έμπνευση για τον Έλληνα ηθοποιό, αν όχι η νέα BMW Z4 Roadster; Το νέο μοντέλο της βαυαρικής φίρμας, αποτελεί έναν πειρασμό σε 4 τροχούς, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στο τιμόνι της με την οροφή ανοιχτή. Αυτό λοιπόν έκανε πράξη και ο Αποστόλης, απολαμβάνοντας μια εκπληκτική και γνώριμη παραλιακή διαδρομή, με το κατάλληλο αυτοκίνητο.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η BMW έχει γράψει ιστορία με μοντέλα roadster, τα οποία αποτέλεσαν σύμβολα γνήσιας οδηγικής απόλαυσης και αυτό συνεχίζει να πράττει με την σαγηνευτική νέα Z4. Ένα πολυτελές ανοιχτό και σπορ μοντέλο, με σχεδίαση υπεράνω πάσης κριτικής και επίκληση στο συναίσθημα.

Δείτε τον Αποστόλη Τότσικα να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στο τιμόνι της νέας BMW Z4:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!